Mitsubishi Hovány - Hovány Autó Planet Kft.
img

Az Outlander PHEV 2024-es bemutatásával a Mitsubishi Motors újra bizonyítja, mennyire fontosak számára az európai vásárlók

  • A Mitsubishi Motors tovább bővíti modellkínálatát, elektrifikált modelleket kínálva Európa legfontosabb autópiaci szegmenseiben.
  • A márka zászlóshajójának számító Outlander PHEV-t az európai vásárlók számára fejlesztették ki, és az autó 2024-ben debütál a D-SUV kategóriában.
  • A Mitsubishi Motors második generációs, fejlett EV-alapú plug-in hibrid hajtáslánca ikermotoros 4x4 hajtással és a rallypályákon tökéletesre csiszolt Szuper Összkerékvezérléssel működik.

2024 Mitsubishi Outlander PHEV

Amstelveen, 2023. március 10. - A Mitsubishi Motors Europe tovább bővíti kínálatát az európai piacon. A már gyártás alatt álló új generációs ASX és a 2023 őszén érkező vadonatúj COLT mellett a vállalat 2024-ben lép piacra a kontinensen zászlóshajójával, az Outlander PHEV modellel.

Az európai vásárlók számára fejlesztett, díjnyertes új Outlander PHEV-vel a márka újra bebizonyítja, mennyire fontosnak tartja európai vásárlóit, akik számára egyre több elektrifikált modellt kínál a legfontosabb piaci szegmensekben.

Az Outlander PHEV bevezetésével megerősítjük a Mitsubishi Motors elköteleződését az európai piac iránt, és egyúttal újabb fontos mérföldkőhöz érünk, visszatérve a rendkívül népszerű D-SUV szegmensbe, nyilatkozta Frank Krol, a Mitsubishi Motors Europe elnök-vezérigazgatója. Az Outlander előző három generációja több mint félmilliós értékesítési eredményt ért el a modell 2003-as bemutatása óta. Az új Outlander immár a negyedik generációt képviseli, és díjnyertes dizájnjával és technológiájával új magasságokba röpíti majd márkánkat Európában.”

A Mitsubishi Outlander PHEV azokra az alapokra épít, amelyeket még az úttörőnek számító első generációs plug-in hibrid SUV rakott le 2013-ban, és amelyek 200.000 ilyen autó eladását eredményezték a kontinensen. Előremutató formatervéért és műszaki megoldásaiért az új generációs családi SUV több mint 20 díjat* gyűjtött be az elmúlt két évben.

A Mitsubishi Outlander PHEV külső megjelenése a Mitsubishi Motors formanyelvét tükrözi: oldalnézetből a ‘Sculpted Solidity’ elve érvényesül, míg elölnézetből a közismert ‘Dynamic Shield’ orrkiképzés, hátul pedig a ‘Hexaguard Horizon’ formavilág sugall biztonságot és erőt. Az utastér minősége, praktikuma és japán kézműves minőségű kidolgozása egyértelműen prémium benyomást kelt.

Az Outlander PHEV második generációs, fejlett EV-alapú plug-in hibrid hajtáslánca ikermotoros 4x4 hajtással és a rallypályákon tökéletesre csiszolt Szuper Összkerékvezérléssel működik. A Mitsubishi Motors első generációs PHEV technológiája nagy sikert aratott a vásárlók körében – először az előző Outlander PHEV, majd 2021-ben az Eclipse Cross PHEV modellben.

A Mitsubishi Outlander PHEV tulajdonosainak biztonságos és komfortos autózásáról a legmodernebb vezetéssegítő és infotainment technológiák gondoskodnak.

Az Outlander PHEV 2024-ben mutatkozik be Európában.

Kapcsolat:

Alex Thomas

James Rabassa
Termék, marketing és hálózati stratégiai igazgató PR és kommunikációs igazgató
Mitsubishi Motors Europe B.V. Mitsubishi Motors Europe B.V.
+31 651 313 711 +31 626 455 955

Európai értékesítési adatok 2003 óta (db):

Belső égésű modellek PHEV modellek

ÖSSZESEN (összesített)

1. generáció 44 565 44 565
2. generáció 140 743

140 743

3. generáció 128 583 199 843 328 426
ÖSSZESEN 513 734

Eclipse Cross PHEV

39 822

* Az Outlander és az Outlander PHEV modellek összesen több mint 20 díjat kaptak technológiájukért és dizájnjukért.

Letölthető sajtóközlemény pdf formátumban.

2023-03-10 Mitsubishi